Rasa nak bunuh diri

Baru lepas gaduh dengan husband pasal duit BPN . Betul ke dah masuk? Terasa juga diri nih macam di ambil kesempatan . Hsbnd saya kerja dengan mak dia so kira nya kerja sendiri atas family lah . Gaji adalah 1200. Saya tak bagi dia pakai duit BPN tuh . Dia cakap duit tuh duit bersama bukan untuk saya sorang . Sebelum nih saya kerja sekali dengan dia dekat kedai makan mak dia tulah kan . Duit mengasuh anak saya keluarkan , susu pampers anak saya keluarkan, beli barang dapur pun duit saya . Duit dia habis tak tahu buat apa . Siket pun kami tak boleh nak saving lagi walaupun 100 dalam bank . Gila papa kedana betul kami nih. Duit BPN sebelum nih pun habis dah pakai bayar duit pinjam along (saya tak tahu pasal dia buat pinjaman tahu pun last minit dia cakap terdesak nak pakai duit) . Dalam miskin miskin kami boleh dia pakai phone mahal Rog2 , boleh makan bugger hari hari tiap malam, boleh beli patung bodo onepeace dekat 100 ringget semua tuh . Saya nih kalau tak ada duit jangan cakap lah dekat husband pamper anak habis , susu anak habis semua tuh . Tadi dia marah saya dia cakap lepas nih duit dia duit dia , nak duit cari sendiri . Tuh husband sendiri cakap bukan pakwe . Meleleh air mata nih , gugur jantung saya . Rasa nak minum clorox je .

74 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

amalkn rabbi yassir wala tuassir..semoga sume urusan pn dpmudkn...doa byk2...klu de msa wktu mlm...bsujud pdNya ..mgadu pdaNya...Allah maha mgetahu setiap apa y pn lalui..inshAllah stiap pbelajaan y pn kluarkan tu ada pahala utk pn...smge suami pn berubah..tergerak hati mjlnkn tggjwb dia sbgai suami n mberi nfkh dgn smpurna...pn buang jauh2 perasaan nk buang diri tu ye..kita org islam..khidupn kita x berakhir hye didunia..kmatian tu pnyelesaian smntra...didunia mmg tmpt kita diuji...hya org y bsabar shj y akn bjya...smge pn kuat..ingt ank2..

Baca lagi