ILMU PENYUSUAN

Baru kjp td terbaca 1 status saudara ni tentang ibu ibu yang baru disahkan hamil wajib cari tahu ilmu penyusuan awal-awal. Jangan masa dah lahirkan baru nak amek tahu. Allahu.. tak sedar pun ilmu penyusuan sangat penting.. ni duk pk nak beli barang baby je ?

2 Balas

Yup sis. Ilmu penyusuan sgt penting.

5y ago

Betul sis. Sy start preggy anak pertama. Mmg sy baca tntg penyusuan. Anak pertama dn ke2 alhamdulillah. Cukup susu. Smpi 3thn 2 bulan dorg masik bf. Cuma start 2thn je sy cmpur2 kan dgn susu fm.