injection kancing gigi

Baru hari ni dapat injection prtama kancing gigi.. Next dos kedua pula.. mcm xde rsa ape2.. sbb ramai yg ckp sakit.. i think cuma sentuhan je xde rsa ape2 langsung.. kebas je rasa.. and now dh ok.. xde sakit pun relax jer.. next dos ke dua nnti.. penting untk ibu dan baby dalam kandungan yer.. kena ambil juga.. Wajib.. Now sy dh 7bulan step masuk 3rd trimster ...

1 Balas

Saya pun baru ambik injection tadi. Takut juga nervous masa nurse saya suntik tadi. Sekali suntikkannya tiada rasa apa2 jarum masuk pun xrasa sgt dan skrg xda sakit apa pun. 😃 Saya hairan ramai yang cakap sakit sgt2 ada yang sampai demam berminggulah, kebas berminggulah dan muallah. Sampai ada yang mommy dluar sana xambil suntikan ni sebab takut. Tp yg sakit tu Maybe time suntik dorg keraskan bahu kot 🤣 . Tidak sakit pun. Justeru,suntikan ni sgt2 penting kan mommy untuk ibu dan anak daripada dijangkiti kuman time luka beranak tu. Dan mengelakkan gejala sawan anak dan krem tiba2 kelak. Kita akan buat yang terbaik untuk diri dan anak2 😊🌸

4y ago

Kan betul tu sy setuju.. X sakit pun.. Relax je.. Mcm xde ape yg terasa.. Langsung x sakit.. And now stil kuat lgi buat keja rumah.. Ntahlh org lain mcm mne.. Lain bandan lain kot rsa.. Tapi memang xde rsalah.. Hahaha.. Biasa je kan