Kancing gigi

Hai , kalau first pregnancy berapa kali ibu kena cucuk kncing gigi ? Sekali atau dua kali sbb ada kwan ckp sekali je. Ada yg kena dua kali . Dan klau dh cucuk dos 1 dgn dos kedua sekali jalan maknanya next month tu xperlu cucuk lgi ke ??? #firstbaby

2 Balas

First pregnancy kena 2x , Maybe kalau dah cucuk 2x dalam hari yg sama next time tak kena lagi kot. Apape pun sis refer dgn nurse.. kena alert tau. Takut nnt terlebih dos pulak.

4y ago

👍🏻💕

first preggy, dua kali. inject dos 1, selang sbulan baru dpt dos 2.

4y ago

kalau dua dos skli dia cucuk means next month x perlu ke ??