Injection Kancing Gigi

Hi mommies, saya 34weeks pregnant dan harinj nurse baru inject 1st dos kancing gigi sebab dia terlupa nk inject masa appointment lepas. Next dos ialah masa 38weeks. Soalan saya ialah, incase saya ter bersalin awal sblm sempat dptkan 2nd dos, akan ada kesan apa2 tak yer. #firstbaby #bantusharing #pregnancy #1stimemom #seriusnanya

1 Balas

One of my friend pon dapat 1 dos jea.. so far alhamdulillah dia okay takde apa2 effect. Tapi next check up cuba tanya doc dengan lebih detail. Btw semoga semuanya selamat🥰🥰