Perut Mengeras

Baru dapat berita daripada seorang kenalan yg mengandung 9 bulan, bayi dalam kandungannya meninggal dunia selepas sedar pergerakan bayinya kurang dan perutnya sentiasa mengeras. Beliau rujuk ke hospital keesokan harinya namun bayinya telah pun meninggal dunia. Rasa sedih dgn berita tersebut kerana sy juga masih menunggu hari untuk melahirkan (38w). Doakan sy dan baby selamat. Normal ke perut selalu mengeras walaupun pergerakan bayi aktif dlm perut?

13 Balas

Mengeras tu tanda kecil.. Smoge jln bukak laju.. Semoge segale urusan di permudah kn