Confused.

Baru check upt td, tapi -ve. Sbb check malam ni ke. Atau kena tunggu check esok pagi ke macam mana? Taktau nak kata awal sangat check ke macam mana ?

2 Balas

Cek lepas delay 2w. If negative jumpa doc tuk pemeriksaan laen

5y ago

Boleh juga cek upt dulu sblum prgi klinik. Ne tau hcg skrg rendah tu xdpt detect double line lg. Yg 14hb tu da tggi n boleh detect.

Daa delay period ka sis ?

5y ago

senang hati da period hihii.. yass ! pasne bole usaha lg..ttp smgat