Buku Pink

Baru cek macam xpercaya positif .Berapa minggu biasanya boleh buka buku pink ye ibu2?

Buku Pink
40 Balas

tahniah,klau sy biar la lambt sikit bukak buku,buat awl2 boleh tp jenuh la nak ulang alik p kk,lgi2 klau ad pnyakit,huhu ni dri pengalaman saya la

jgn seja limpas kandungan 3 bulan sis klu mau buka buku...nanti limpas 3 bulan kandungan nurse bising² tu knpa lmbt buka buku..hahaha

Tengok pada KK. Macam saya dulu KK suruh bukak buku masa 12w. So saya pergi scan and check dekat klinik swasta dulu.

Nak tanya , macam saya ada test td . Tp bila tengok dekat cahaya lampu baru ada nampak tu pun samar samar . Positif ka ?

4y ago

Aminn ya rabb

Saya week 6 dah buat buku pink sis.. boleh try scan dulu berapa week nnti terus buat buku pink

sya leps check upt 7hari selang cm uh g kk terus diorg suh buka buku pink . mase uh 6weeks

Syukur... Tahniah.. Jaga pemakanan n makan vitamin acid folic n B complex..

Asalkan before 12weeks. Dlm 5weeks cmtu dh boleh scan. Harap membantu.

Saya aritu 4w dh buat buku pink..sbb ade surat refer dri hospital☺

Sebelum 12 minggu.. bleh call atau pi KK utk booked tarikh