Daftar Buku Pink

Salam, selalunya ibu2 sekalian buka buku pink weeks berapa ye? #firstbaby #1stimemom #pregnancy

21 Balas

dekat kk Batu 14 kena bukak masa kandungam 11 weeks, sebab saya bukak buku kat kk ni and nurse advice suruh datang masa baby dah 11 weeks. better sis call dulu kk untuk appointment nanti nurse akan advice bila nak kena datang bukak buku

Skrg kk bgtw 9w. Tp kne buat appoinment dlu. Lps jmp tarikh free dtg lg buat buku.. Sy buka kt klinik biasa je. Sy kerja

Saya 12 weeks. Tapi kena call kk dulu. Diorang akan bagi appt date.

Sebelum 12 week. Kalau dkt Selangor blh book appointment online.

7w dh g bukak buku pink skali scan terus dh nmpak baby😁

7 weeks buka suda klu sy. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

12week baru sy buka buku slalu nye..

Call kk diorg akan tetapkan tarikh

Sy dpt tarikh masa nk masuk 7w.

6weeks dah buka buku pink.