Maaf pada semua.

Baru-baru ni ada anonymous/tanpa nama tulis yg komen sy sometimes "terpaling good" & buat org terasa. So sy minta maaf sangat pada semua yang pernah sy komen. Takda niat langsung untuk sy acah terpaling good, terpaling pengalaman, terpaling mak2. Sy cuma share apa yang sy tahu & sy dah alami. Mungkin kadang perkataan yg sy guna tak berapa sesuai. Sy minta maaf lagi sekali. Sempena nak masuk tahun baru Muharram tak lama lagi, sy nak jadi manusia yang lebih baik dari sebelum ni. Taknak lebih tambah dosa yang sedia ada. So kalau ada yang terasa dgn sy, boleh cakap kt sy directly supaya sy boleh minta maaf padanya. Sy cuma manusia biasa juga. Maaf ya semua! Lepasni mungkin sy akan kurangkan komen & guna apps ni utk track growth baby sy saja.

13 Balas

Ya mungkin ada yang menyebabkan salah faham atau berkecil hati. Teruskan mengguna apps ya supaya dapat sedikit sebanyak input yang boleh kita refer disamping dapatkan nasihat doc utk kesihatan anak dan diri sendiri.