Keliru

Baru ada pi klink test upt positif.. Scan masih xnmpk.. Tpi ada trun drah.. Kalau kira sy sdri bru Sebulan.... Pg tdy sja try test upt sdri.. Tpi masih samar2.. Sy sdri pon keliru sy ni mngdng ka tak??

2 Balas

Kalau klinik dah sahkan +ve tu in shaa allah positive dear. Jaga kandungan elok2, jangan lasak2 sangat awal2 ni ye. Turun darah tu normal, maybe spotting. Cuma kalau berlarutan g cek dkt klinik ye. Tahniah 💕

Tahniah