Pendarahan

Baru 5 minggu mengandung, tapi ade pendarahan. Adakah normal??? #bantusharing #firstbaby #1stimemom

8 Balas

Seeloknya segera ke hospital. Doktor pernah bgtau saya masa pregnant sebelum ni, apa2 pendarahan atau spotting yg berlalu tu tak normal. Tak kira di minggu ke berapa. Bila terjadi, kena segera ke hospital. Semoga selamat semuanya dan tiada apa2 yg merbahaya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

sebaiknya pergi jmpa doctor & mybe doctor akan berikn ubat kuat rahim.. saya pernah alami situasi mcm ni.. semoga awak & baby slmt n sihat ☺️

xnormal sis.. better g hospital dgn segera.. wktu kandungan saya 14w saya mgalami pdrahan ttpi syukur alhamdulilah jntg baby msh bdnyut

pergi emergency la sis pendarahan tu takut jd apa2 pada kandungan

Dinasihatkan pergi ke hospital dengan segera.

Taknormal, better jumpa doktor

jumpa doktor

x normal