hilangkan buncit bersalin normal

anak dh 3bulan , tapi perut saya masih buncit😭 ada tak tips hilangkan buncit?

2 Balas

klu sye mkn nsi 2x sehari.. tgh hri.. lewat ptg.. 1 senduk setengah je.. nie bln puasa, da dpt berat sblum preggy

Tipsnya jaga makan dengan bersenam je sis. Bunyi cliche tapi itu la tipsnya 👍

1y ago

Elakkan makanan yang berminyak, makanan bergoreng, jajan jajan, kurangkan gula, makan on time. Jangan makan lewat atau skip makan, nanti kita rasa nak makan banyak.