Selain cincin, barangan kemas yang mana anda pakai?
Voice your Opinion
Gelang tangan
Rantai
Subang
Gelang kaki

4513 respon

57 Balas

Subang je sy tak pakai sbb rasa janggal pulak pakai subang😅 semua brg kemas sy pakai bila dah kawin..masa bujang tak teringin pun😆

Blum dpt pkai rantai dan gelang selagi anak2 msih kecil. Selalu kena ragut si kecil😂

semua di atas kecuali gelang kaki bila nk buat kerja dapur mand ank dll akan simpan..

rimas pakai barang kemas.. bila nak keluar je baru pakai itupun cuma cincin sahaja

kalau kat rmh x pkai sebab buat keja, takut tertanggal. kluar pkai cincin je

cincin aje, rimas pkai brg kemas lain kecuali ke majlis. dan wajip ada jam

sejenis yg tak rimas pakai cincin jadinya pakai rantai & gelang tangan je

cincin sjaa sbb x minat pakai brg kemas huhu..cincin pun kdg2 je pakai..

Gelang tangan, rantai, subang. Gelang kaki tak pakai😁 takot hilang

selalu simpan sebab kulit sya gtal² bila pkai brang kemas