DOAKAN SAYA 🥰🙏

Banyak ujian sewaktu pregnant anak kedua ni, 2 Kali kna positif covid stage 2( awal kehamilan & kandungan 36weeks) , GDM, Anemia Dan skg sy menerima rawatan psychiatrist, doktor Sahkan mengalami Panick Disoder with Agrophobia + GAD Dan terpaksa makan ubat setraline ( sejenis ubat penenang) ... Skg kandungan sy Sudah mencecah 37weeks..Bantu Doakan sy agar terus kuat yaa ..🙏🙏🙏kadang2 Rasa X mampu & ingin give up..😔

5 Balas

Saya pulak semalam buat ujian saringan covid di klinik Kk yg selalu saya checkup, result positif symptom sakit tekak sahaja. Harini hari kedua saya kuarantin di rumah. InshaAllah sis, saya doakan sis kuat dan baby sentiasa sihat dilindungi Allah SWT, doakan saya jugak depat sembuh ye sis. Moga Allah perkenankan doa kita ibu2 mengandung. Skrg saya 27 mggu, moga kita semua kuat ye🤲🏻❤️

hi sis...sy bru pregnant 5weeks dan ada mslh yg sama GAD panic attack dan insomnia. Boleh sis contact no sy ni. sbb sy nak tnya pengalaman mcm mna. sy risau 01131500089. tq🙏🥲

Banyak kn doa, zikir dear.. Selalu dengar ayat Quran n pasang ceramah ustaz mengajar.. Insya Allah.. Mg dpermuda semuanya buat sis

be strong mama!

semoga kuat