Hi mummys nak Tanya sikit nestum ape yang boleh bagi pada kids yang 3 Hingga 4 tahun? Boleh share si

5 Balas

3 - 4 tahun ni bagi saya tak perlu dah nestum "khas". Boleh bagi sama macam kita makan je . Melainkan ada masalah mcm allergies. mommy mkn real foods, anak pon makan real foods. omelette, sandwich yang simple2 pon okay. Apa-apapun ikutlah mana2 yang mudah bagi mommy

blh bgy hat biasa yng oats meal cmpur air pns dgn susu pekat klw nk lbih sdp bubuh sikit milo or fresh fruits

mana2 pun blh.. elok rolled oat la, campur buah campur peanut butter,. pilih yg paling kurang gula

Untuk apa tu mommy? Snacking ke? Boleh bagi nestum yang biasa tu.

Pi kedai baby food.. Mcm2 makanan baby ada..

5mo ago

3-4 tahun dah puan baby lg