Biasa berapa harga alat check gula dkt farmasi??

12 Balas

saya baru ja beli kat kulim farmasi, rm 89 sekali jarum dgn strips dia. tambah rm 4 utk alcohol swab. alat ni brand sama mcm kat kk umah sy ni. nurse suruh beli kat farmasi sbb kalau kat shopee kadang2 ada yg tak accurate. nanti beli brand lain, kena bwak p kk utk depa check tally ke tak bacaan gula tu dgn depa punya.

alat cek gula kt farmasi dlm 80 lebih, ikut brand.. test strip dlm 40 ikut brand jgk, jarum utk cucuk jari dlm belass2, alkohol swab dlm belas jgk.. Klau tk urgent baik beli kt shopee je alat cek gula tu , murah dr farmasi, ade yg 40 ke 50 je.. test strip lebih kurang jgk beli kt farmasi n shopee..

1y ago

mcm sy bli jenama accu check. yg kt klinik pun jenama accu check. beza 0.1 ja

pendapat saya, alat tu beli kat farmasi. kalau rosak or ada problem mudah nak komplen and kadang dapat warranty lagi. jarum cucuk, alcohol swab tu boleh la beli online sebab lebih murah.

Beli alat, test strip, lancet utk cucuk, semua lebih kurang 100. Alat beli skali je. Tapi test strip dan lancet, bila habis kena beli lagi

Su pn bli kt shopper je.. mahal kt farmasi . kadang same je brand die.. tp harga mahal.. sis ad kencing manis ke? dh brpa week prgnt

kt shoppe boleh dpt rm40. kt farmasi time promo blh dpr rm49. makesjre tgk harga strip dia sbb yg tu la yg mahal

farmasi 1++ beli shopee murah sikit. sye beli brand one touch select simple plus rm39.90

saya hari tu beli untuk adik dekat shoppe sbb murah sikit..

beli kt klinik kerajaan,Ada suppier jual.hrga mampu milik

biasa beli strip je..nnti mesin dia bagi free..