Pregnancy test ni positive ke ?Sebab next morning mcm colour tuu mcm jdi faint☹️

8 Balas

sama mcm sy sis smlm punya rasa tk sdap bdn period pun dh lpas kepala asyik sakit je...double line samar²

2y ago

Ada nmpk line..Tahniah sis..🤲🏻

klu blur hormon hcg x kuat lagi. bru2 detect period lmbt kan? cube lg selang 3 hari.. insya Allah ade tu.

2y ago

Period lmbt dtg tu laa..InsyaAllah 🤲🏻

boleh cuba test lg..hormon hcg akan meningkat setiap 48jam..dah delay period ka?

positif cuma masih baru lgi ni.. tahniah sis

sis tu dua upt d buat pada masa ya g sama ke ?

2y ago

Satu tu yg terang skit tuu hari sebelum yang faint line tu baru smlm..

test dalam seminggu lagi

baru lg tu

positive