Assalamualaikum,guys pelik la bila start pregnant ni jerawat byk pulk naik.korang ada rsa yg sama x?

24 Balas

pembawaan tu sis..ada yg seblum hamil..muka bnyak jerawat.bila hamil muka halus. lngsung tiada jerawat.

sy pun sama. muka habis naik jerawat . naik bengkak sana sini. tp alhamdulillah x bernanahbor berdarah

saya jenis muka susah naik jerawat. tp bila pregnant bersepah plk dia dtg tp jerawat yg kecik2 tu

Saya awal2 dlu kulit muka kering esp kat tepi bibir. Mnum air masak byk2 insyaAllah

sama dgn Sya jugak... org kata mgndung anak girl sbb ambik seri wajah ibu

Apa yg peliknya? Mmg time mengandung hormon akan kucar kacir. Sabar jelah

Sama tapi dah masuk 4 bulan kurang dah naik jerawat

Sebahagian ibu hamil menghadapinya sbb hormon

owhh yee ke..risau pulak sye sbb truk sgt..

sama... gatal lg tu 😅