Kandungan 7 minggu lebih dan 2 hari ne ada darah pudar keluar sikit2 di pad. Adakah itu normal,

2 Balas

Saya pernah 2 kali gugur. tak sakit perut pun tapi keluar coklat macam darah kotor tu sikit sikit sampai la satu tahap sakit perut sangat then gugur. Refer hosp terus sis. bahaya sbb kita taktahu apa masalah dalaman

3y ago

Allah, sis lepasni kalau preg lagi terus ambil ubat duphaston tau. saya ni kandungan ketiga saya makan duphaston dari 6w alhamdulillah skrg 15w dah. semoga urusan sis dipermudahkan

brwarna coklat ke?bukan warna fresh blood kn? klau boleh rehat dn jgn buat kerja berat..baring sahaja atas katil ..if fresh blood please pergi trus hospital..

3y ago

darah cair sikit2, xda sakit perut 6 hari mcm.tu. sekali kmarin darah mcm haid & senggugut. subuh tadi dah keluar ketulan drh bntuk lengkung😔