Saya mengalami masalah air ketuban kurang.. 31 minggu skrg.. Apa yg perlu di buat

5 Balas

dulu masa sy pregnant ank no 2,pnh jd air ketuban kurang pastu sy minum esp shaklee,makan tembikai..alhamdulillah..air ketuban bertambah..try esp shaklee sis.

Mkn buah tembikai & minum air kelapa. Insya-Allah. Sy pun air ketuban kurang haritu. Alhamdulillah lepas mkn n minum tu air ketuban kembali normal.

Dulu masa mengandung anak sulung macam tu, dr cakap makan buah tembikai...

Buah tembikai sis. Buat jus

Makan buah tembikai