Hai semua.. period missed dh 12 Hari..simptom2 Hamil mcm Ada..tp cek upt negative..dh Tiga Kali cek

5 Balas

baru 12 hari sis..saya 3 bulan..mcam awak la juga..bila test upt asyik2 negatif..bulan 3 baru naik double line..tu pun tak puas hati..try pula clearblue digital..keluar pregnant 2-3weeks.mksud nya dh 4-5 weeks kandungan saya..alhamdulillah..tapi saya period tak regular..kalau sis jenis period yg tetap maybe ada harapan sis..mungkin masih awal...sabar ya sis..tunggu je dlu

Tunggu lagi beberapa hari saya pun on 22 days baru double line tapi samar2 lagi. Ikut hormon badan masing2 sis InsyaAllah ada rezeki zuriat buat awak

Sabar ye sis.. Sy pernah 6 bulan dlu x period.. InsyaAllah ada rezeki sis.. 😊

iya.tunggu lagi..saya 30 hari delay baru dapat double line..keep it up sister

Maybe hormon tak stabil.. sebab pernah kena dulu