Hi mommy sye nk tnye bln ni sye period 2 Kali minggu lps start period 24/11 hbis 30/11 ni dtg balik.

5 Balas

Mybe hormon sis , if 2-3 bulan dtg 2 kli dlm 1 bulan boleh jumpa dcter 😊 Mcm sy sllu priod normal 14hb dtg , tp thun ni bulan 8-9 tak normal , bulan 8 dtg 23hb bulan 9 dtg8hb bulan 10 cek ehhh preg dahh 😂 Alhamdulillah Akk sy plk jnis 2-3 bulan xtdng priod , arwah nenek plk jnis mengandung pun priod 🤷‍♀️ Hormon kite smua tak sama

1y ago

dulu sye prnh mcmni tngok2 sye pregnant..

darah awak mcm mana ya.. kluar bnyk hari juga ke? bnyk x ?

1y ago

keluar sikit2 je..

kadang gangguan hormon tu sis. sy pun pernah alami

1y ago

aminn. ..🥰

Tak faham. Means you risau period 2 kali ke?

1y ago

hi saya nak tnya kalau selepas bersetubuh 8 bulan lepas prnsyawaan bole berlaku ka tapi kitaran haid lancar tiap" bulan tapi saya ada skit kat perut tpi bila cek upt negatif dah pigi klinik doc kata kencing kotor..harap ada org tunjuk ajar minta percerahan

Irregular period ke?

1y ago

saya barsalin 2020 tahun lepas