hye..utk buka buku pink nk tgu brape week bru leh buat yer..klu sye bru 9week tq

18 Balas

Positive upt terus blh buat. Ada jg org kata certain kk terima after 8 weeks, but bagi sy tak rugi apa pun bila positive shj upt terus buat buku. Klu kbtln kena kk yg suruh dtg lg bbrp mggu, dtg la. But pengalaman sy sdiri, tiga2 mengandung upt positive shj terus buat buku mengandung, waktu tu baru +-4-5weeks ❤️🌹 Btw tahniah ya mommy, jaga diri ❤️

Boleh pi kk . Mcm sy 4weeks tuari pi sbb mmg tkthu upt betul ka postive . Last² doc kata ya pregnant . N then kk tuh doc akn call kite Klau dh 8/9weeks mcm tuh . Sy pun still menunggu doc kk call . Sbb tk sbar nk scan tgk bby hehe

saya masa 7 weeks saya terus call kk utk dapatkan slot appointment. So, dia bagi date time dah 9 minggu 5 hari.. try call kk tempat sis dulu

Awak boleh pergi kk yang terdekat , ada yg walkin terus boleh buka, ada kk yang akan bg tarikh appointment untuk buka buku tuh, 😊

better call kk kawasan sis tanya dia atau minta appointment nak buka buku . nanti dia tanya berapa weeks gitu .

Sye dri awal ii tahu pregy.. Mmng dh dpat.. Tp x semua tempat sama.. Kdng ii ada yg lmbt.. Kdng ii ada cpt....

Depends dgn kk tempat masing2. Tmpt sy 10w baru boleh buka buku pink. Apa2 pun, just set appointment dulu

Kalau ikut dah tu.. before 12 week.. jgn smpai late booking.. kalau sy aritu 10 week..

call kk..pastu kk bg date... check smula tgk 13w punya date..hihi..

kena call KK yg terdekat. sbb skrg ni kena buat apoiment.