Mommy semua brapa weeks dah ad rasa pergerakan baby ye?

42 Balas

kalau anak first nurse kk ckp mgkn dlm 28minggu bru rsa btul2... dlm 20minggu mcmto rsa sikit2 saja.. bgtu jgk saya 21minggu rsa skit2 pgerakkan baby. . dan slalu mgras jgk

sy 22week baru rasa skg 33 week tendangan kurang sikit dari sebelum nii pergerakan jaa byk stiap masa 🤭🤭

Sy dlu 3bulan + dh rasa, tp x byk around 2 kali sebulan. Masuk 4 bulan ank aktif sgt. Alhamdulillah

dah 16w tak rasa lagi. tp bila tekan perut tu ada terasa laa baby kat dalam

5 bulan rsanya bru rsa skit2.. bru nk dpt ank first so xda pnglaman

sy 21week bru rasa sb gemok kan. hehehe

saya bila kandungan 6 month ❤️ .

nk dekat masuk 20w baru rasa

20w baru betul2 rasa😌

Saya 15 weeks dah rasa.