Hai ibu,ada tak ibu dh dpt trikh serah diri,tp ditukar ke tarikh yg lain,?knpe ye jd cm tu

2 Balas

Tarikh lagi lambat ke? Tarikh baru serah diri tu berapa weeks?

1y ago

Oh.. biasa kalau mummy takde apa2 masalah kesihatan & kandungan dr memang akan bagi tarikh lambat. Macam saya dulu dapat tarikh serah diri 41w. Melainkan kalau ada GDM, darah tinggi, atau apa2 masalah kesihatan, akan dapat tarikh awal. 37-38w.

tanya tak knp bg tarikh lain?

1y ago

xsempat nk tanya,dr dh kne selamatkan patient lain nk branak😅