gender baby bila weeks boleh scan ? and agak agak berapa harga ye ?

1 Balas

Baby sy 20w nampak pistol. Jelas.. tak sorok2 dah😅. Harga tak sampai rm100 pun• bawah rm50 pun ada, bergantung pada tempat yg sis g scan tu. Klu klinik kerajaan, percuma saja• Klu swasta, sis servey la dulu harganya• scan saja xmahal pun... kalau detail scan 3@4D barulah mahal sikit. Detail scan tu dpt detect baby normal @ abnormal.