Bila masa sesuai nak sunatkan bby girl?

11 Balas

Saya sunatkan baby girl masa dia 2 bulan. Alhamdulillah, tak nangis langsung. Baby siap sembang (bunyi baby) dgn doktor dan staff di klinik tu semasa proses sunat tu 🥰

3 bulan ke atas sis ☺️ jgn dh besar sgt. Sbb masa bby dy kurang rasa skit. 😉

sy sunatkan ank time 3bulan sbb klinik yg sy pergi tu terime 3bulan ke atas shj.

Baby beranak je terus hospital sunatkan. Alhamdulillah baby ok je xskt pon.

3 org ank sy bt lepas pantang..bb tgh x bergerak mne mudah siket

Sy sunatkan ank sy kat klinik siti time umur 2 bulan ...

sy sunatkn mse pantang..3ary berurut bidan da sunatkan

Saya ada baca tak sunatkan baby perempuan pon takpa kan

2y ago

https://muftiwp.gov.my/en/artikel/al-kafi-li-al-fatawi/1336-al-kafi-419-hukum-berkhatan-bagi-kaum-wanita ikut pendapat mashyur mazhab Syafie

mcm sy dlu ank umur 3 bulan doc suggestkn..

sya buat pd hari ke-44 masa berpantang..