Lepas habis pantang 44 hari dah boleh makan semua makanan ke? selain ais dan air sejuk.

2 Balas

Not sure 😅 kalau ikutkan, yaaa sebab da habis pantang. Tapi rasa takut2 tu still ada laa kan. Sy start makan semuaa cth mcm ikan2 n sayur2 tkleh makan masa pantang tuu time da 60 hari. Sbb takut2. Tapi air ais dah minumm habis 44 hari. Siap minum air coke 😂

ais still kne pntng lgi...minum pun bile terlalu tringin je...mknn yg berumbut sejuk berangin pantangkn..

3y ago

Ais atau air sejuk saya ok je kalau nak pantang berapa lama, maksud saya dah boleh ke nak makan seperti biasa, lauk2 yg selalu kita mkn tu