Sape kt sni dh berkali2 scan tpi still xnmpk jantina bby?betul ke org ckp klau xnmpk..bby girls?

1 Balas

Tak nmpk sbb baby kepit kaki or mmg terlindung ye? Klu mcm ni kena husnuzon ikut firasat la kot huhu. Sy rezeki doktor baru je scan nmpk kwsn kaki dia dulu dgn terkangkang lg.. dlm perut pun dh tunjuk lagak 🤣

3y ago

Doc bgthu..xnmpk..sme ade mmg bby girl@mmg bby xnk tunjuk...trtnye2 sbb sye mnunggu chye mte boy🤗sbb dh 2org gegurl😊