saya pun pernah alami situasi ni .. sangat2 stress... dan secara tiba2 je masa 11 bulan dia accept susu dutch baby selepas macam2 susu saya cuba untuk dia... dan sekarang fully dutch baby...

2y ago

sekarang bagi Dutch baby, nmpk mcm ok je dia minum Tapi setiap malam Tu kena kejut minum , kadang bagi 2oz je utk 3bulan ni, tapi dia tak meragam apa kalau kita sumbat lagi dia menangis, cuma risau je berat badan makin turun