boleh simulate susu badan dgn mkn ubat tahan muntah..motilium.. boleh cari kat farmasi...saya mkn utk dpt susu badan mase ambik anak angkat 6 thn yg lps..tp kena rajin pump 6 kali sehari...kena 1 bulan konsisten berhasil..

2y ago

Saya pernah try ubat tu sbb susu badan pun mmg kurang dari awal , kalau ada susu badan pun baby susah nk melekap sbb sejak lahir lagi kena warded lama sbb jangkitan kuman and jaundice , bila discharge nk bagi susu badan pun susah sampai susu kering , bila bagi botol nk pulak, cuma susu formula byk yg tak serasi