Nak tanyaa kat sini sapa pernah keluar mucus plug ? Terus ke hospital atau still tunggu trun darah atau pecah ketuban ?

2 Balas

Sy belum due lagi, tp masa sy warded masa 27 minggu, doktor ada pesan klu rasa tk sedap hati even takat keluar mucus plug tu elok terus ke hospital. Takpelah kalau disuruh balik pun, sekurangnya doktor tau kita alert dgn keadaan kita. Sbb tk semua turun tanda yg sama bila nk bersalin.

betul komen atas tu..