boleh tak tunjuk contoh dress atau blouse plus size untuk ibu mengandung?

3 Balas

3 tahun lepas, Ni saya beli oversized blouse dari seller Zanzea (China) . Boleh guna untuk hamil dan breastfeeding sebab butang kat depan. Sebab berat badan saya turun mendadak selepas bersalin, saya tak pakai baju ni dah.. Hehe.. Bulan lepas baru berat badan naik ke BMI ideal. Harap boleh pakai baju ni balik. 😀 Saya tak suka beli dress sebab susah nak uruskan kalau masuk tandas. 😂

2mo ago

cantikk function

sye suke beli brand ibumanja dkt shopee. kain sedap n selesa pakai.

2mo ago

terima kasih tapi ibumanja xdak 3xl 😌