maaf nk tnye ibu² , ade tak ibu2 czer yg mngdng ke2 .. bkk buku nurse kk bebel tak ? ank frst 1 9bln

3 Balas

Alhamdulilah nurse kk tak bebel pon. Layan saya seperti first pregnant. Anak first saya 1 tahun 7 bulan masa bukak buku tu. Now anak saya da 1 tahun 11 bulan.

2mo ago

wah yeke ? sy harap cmtu laa jgk dtr kk kt tmpt sy kerek²

sis try search dlm ni ramai je ibu2 czer yg pregnant before 2tahun share pngalaman.

dah lepas 18 bulan inshaAllah tak ada masalah

2mo ago

yup. kalau ada doktor/nurse bising, sis tanya je dia balik, tapi recommended IPI 18 bulan kan? saya dah lebih ni, bahaya juga ke?