Minyak angin utk ibu mengandung boleh guna tak?

9 Balas

boleh je u tp sebaiknya tukar kpd minyak angin y baby pun boleh guna la andd jgn sapu di perut tau dan klu boleh kurgkan la sbb ingredients minyak angin ni ada y xbaik. lain alternatif guna magnesium oil. dkt shopee ada

Saya guna Minyak Cajeput je.. Sapu n urut dekat tapak tangan,lengan n bahu untuk keluarkan angin..

Saya pakai mustajab dherbs hijau & elak pakai kat area perut n area pinggang n tapak kaki jugak.

Sy guna mexblu minyak bidara habbatussauda sepanjang pregnant. Boleh try yg tu

blh guna tp jgn sapu dkt area perut, bahaya

Elakkan methyl salicylate, menthol and camphor

4d ago

Tak pasti. Kena baca ingredients.

kalau allano sapu dkt strechmarks blh tak

sy guna Raed cajeput

boleh

4d ago

Rujuk kat mana kata boleh???