Mummy sudah mati akal Anak meragam..kembung perut.lepas Minum susu bagi sendawa ..tpi xmau sendawa

4 Balas

Kalau sis bg Susu fm means memang MCM nie. kalau selalu baby ade masalah perut kembung means. Susu X ok. Baby Sy pun MCM itu juga.sy Suda try Kat 6 Jenis Susu semua masalah itu la Ini la. sekarang Sy bagi Susu ke 7 ..nak dekat 1 Bulan lebih yg nie ok utk anak Sy ..Susu firsolac AR Baby Sy nak Masuk 3 Bulan.

5mo ago

Knp baby awk jdi cmna?yg buat awk tukar2 susu

search urutan kat utube mcm mana nak bagi baby buang angin or kentut. tiap kali tukar pampers sapu minyak and urut2 sikit kalau lagi bagus tuam sekali. baby kalau perut kembung memang menangis je sbb mmg dia sakit and tak selesa tu

5mo ago

Ye betui..sy dh buat dh

bg susu apa?

5mo ago

Ok baik..thnks for infomation