Salam..sy nak tnya.sy baru pregnt 7 mggu..normal ka ada darah dan cklt2 sikit2 jaa..jadi dlm 2 hr ni

Bantu saya

7 Balas

Baik pergi klinik check terus,,saya dah 8minggu 6hari ,,doc bagi tarikh scan lagi 1/12 nk bkk buku pon xsempat,,hari ni dah miscarriage,,alhamdullilah semua okey balik dah🥰

Ada sekali dengan sakit perut tak? Means rasa senak2 bawah perut? Sebab saya pun ada keluar drh dgn coklat2 skit tp dia berserta dengan sakit. Scan doktor tak nampak lg. Hrm

trima kaseh yg sudi memberi komen..sya dah jmpa doktor tadi..takot jgk sya..sbb dah lama mnnggu zuriat ni..doktr ckp kdungan okey..baby pon okey...lega sya dengar

saya 7 minggu jgk darah bnyk keluar ketul ii risau jd apa ii try g klinik doc scan ok nampak hearbeat baby dia bg ubat kuatkan rahim .

Sma seperti sy, normal sis tp klo berlanjitan sehingga nmpk merah pekat elok bertmu doc

Tak normal jika ada bleeding.. trs pergi klinik utk scan.

coklat normal sis..if merah2 risau xnormal