Adakah normal pregnant 6minggu tp keluar darah berwarna coklat? Ada sesiapa yang pernah alami?

Bantu saya.

2 Balas

Saya 5/6w darah sis bleding .. Trs ke hsptal. Yg kuar coklat ke darah ke mmng kena trs p emrgncy lah utk kpstian . Sbb mcm2 faktor bila ada yg kuar kt bawa kita .. Mngkn sbb kita brsetubuh gan suami Atau streess Tak pun keputihan bnyk dan air kencing kotor Dan kmngkinan rahim tak kuat . Apapa pun kena banyak kn minum air suam smasa mngandung ni sis .. Smoga sis dan baby sihat2 yee .. Saya pun tgh pregg ni 15w mnta doa nye juga ye .. Smoga kita yg mnanti cahaya mata ni allah prmudhkn

3y ago

insyaAllah, aamiin. tq

pape yg kuar dari bawah better terus p hospital

3y ago

dh pergi dh. dktr xckp apa² pun.