Wajar gak Bun hamil 17 Minggu perut trlihat kecil

Bantu jawab

6 Balas

iya wajar aja. masih kecil kandungannya , nanti udah trimester 3 udah gede ntar terliat perut nya juga membesar.. jgn khawatir ya bun

Normal. Asalkan setiap kali check, doktor kata baby okay jek kt dlm and membesar dgn sihat. Saya 6 bulan baru start nampak perut

saya 18 weeks pun ramai cakap macam tak mengandung , kalau bagitahu baruntahu tu hahaha

saya pun sama kandungan dah masuk 16 week perut masih kecil.

normal, lagi2 kalau 1st pregnancy.

wajar