risiko mengandung slps pregnant luar rahim

4 Balas

Saya gugur aritu sbb luar rahim doktor suruh kawal biar lepas 6bulan baru boleh ngndung.. Tpi dlam masa 1bulan saya dah mngandung yg baru doktor terkejut tk ade laa marah pon dh rezeki kan.. Alhamdulillah tk ade risiko ape2 skarang saya dh 35week dahh...

Doktor penah bgtaw 10% risiko akan hamil lagi luar rahim dan 90% dalam rahim.. Jadi jgn pikir.. Sbb x nak stress.. Just enjoy je.. Insyallah ade rezeki nanti

pikir positive je , makcik Saya gndung luar Rahim kne buang kandungan tu .. then pregnant second Ni alhmdulillah okey , now anak dia dah 2 tahun lebih

Peratusan jadi semula tu mmg ada.. Kita fikir positive je ya... Insyaallah ada rezeki.. #pengalamansendirijuga