Baby boy 5bln masih kerap bangun malam

Bangun menyusu. Tapi kadang2, saje je..bangun menangis..setelah dipujuk tido semula. Tak dapat letak baby tido dlm baby cot, asyik bangun je... Huhu.. mummy bekerja, rasa stress. Boleh share pengalaman mummies lain?

59 Balas

Baby tb2 bgn mnangis ke?sye ade kne mcm tu baby saya ni..try baca kisah jin ummu sibyan ..ada amalan surah2 yg perlu d amalkn ..sebab usia bayi bawah 2thn mudah kne gangguan jin ni.klau dia bgn nyusu 3am lpas tu nk ajk main / borak tu normal sbb baby masa ni dia tengah syok nk bborak & main.tp klau tjaga mnangis / tdo xlena mata bgerak2 tu buatlah amaln yg d amalkn oleh nabi kita.ni bkn kpercayaan kurafat tp ada kisah jin ni dlm al-Quran kita.hrp dpt mbantu anda.saya pun mummy bkerja shift.