Scan 18week

Balik dari keje tadi perut sye sakit sgt, risau jgk ada apa apa dengan kandungan sye, jadi sye buat keputusan untuk pegi Scan kandungan sye, Alhamdulillah baby takde pape, ? doctor ckp sye ade gastrik dan angin tuh yg sakit perut, dlm pada masa yg sama kandungan sye 18minggu doc daa boleh nampak jantina 80% Perempuan ? awal sangat dah nampak ? doctor tuh baik sgt, peramah baby sye active dlm kandungan siap posing kaki kat atas tangan kat kepala ? tgh bersantai tapi yang peliknya, ramai ckp 6bulan daa boleh scan jantina ke ada yg boleh scan nampak jantina awal?

Scan 18week
37 Balas

Untgny,dh nmpk....sy scan dr 24mgu pn xnmpk..ni dh nk bslin scan pn dh xtw bby [email protected] suprise laa..xley buat pe dh....