Scan 18week

Balik dari keje tadi perut sye sakit sgt, risau jgk ada apa apa dengan kandungan sye, jadi sye buat keputusan untuk pegi Scan kandungan sye, Alhamdulillah baby takde pape, ? doctor ckp sye ade gastrik dan angin tuh yg sakit perut, dlm pada masa yg sama kandungan sye 18minggu doc daa boleh nampak jantina 80% Perempuan ? awal sangat dah nampak ? doctor tuh baik sgt, peramah baby sye active dlm kandungan siap posing kaki kat atas tangan kat kepala ? tgh bersantai tapi yang peliknya, ramai ckp 6bulan daa boleh scan jantina ke ada yg boleh scan nampak jantina awal?

Scan 18week
37 Balas

Sy scan 22 weeks aritu doc ckp xnmpk lgi tngu 28 weeks bru scan nmpk..excited sngt nk tau

sy chek 19w Dah npk jantina..skrng dah 35w kandungan..doa kn sy ye..lg 21hr sy kne serah diri.

5y ago

org kata tak sedap pun, sye pun nak try nanti kandung dlm 6bulan takut minum awal awal beranak awal pulak

tahniah sis.. 14wk ke ats dh bleh tau jantina slalunye.. tu ln klu baby nk tnjk...

Sy 6 bulan eh atau 7 bulan, baru tau baby girl..sblm2 tu susa mw tau jntina apa

Sy 16 week dah scan.. doc ckp baby boy mcm la..xpasti lg..

Tahniah sis. 😍 kat kk sini dtr xnk scan walau dh 18w+ huhuhu

5y ago

Xpe sis. Biar suprise je dlu 😁😁 btw semoga dipermudahkan semuanya sis shgga melahirkn 🙏

18w ke ats da nmpk.. Nk confirm tggu la 28w ke atas..

Nak tanya, kalau week 16 means dah 4 bulan lah kan? 😂

5y ago

Ouhh. ..ada g scan x? Nk tahu jgk perkembangan babh tapi cm naj tunggu lg 2 mggu nak bt detail scan heheh

Saya 4bulan atau 5bulan dh bole nmpk jantina anak

Kita scan nmpak bebird hehe scan msa 24week..