Tiada alahan

Mommy semua ada tak yang sama mcm sy. Tak ada alahan . Hritu awal2 just pening skit . Skrang memang tak ada alahan apa apa . Risau . Sbb first pregnancy takde alahan and keguguran .

2 Balas

3w ago

Scammer

normal ... kalau saya 1st pregnancy memang takde alahan lansung dari 1st trimester sampai bersalin .. sekarang yang ke2 masih takde.. alhamdulillah Allah permudahkan ..

3w ago

terima kasih utk kata2 yang membina . sy takut . tu je 😂 lega lepas dengar