Share tips ttc..

Hi bakal mommy semua.. share la skit apa ikhtiar spnjg ttc ni.. mana tau kita boleh pergnnt sesama tahun 2020 ni.. kalau sy tgh amek asid folic appeton, lazz kurma dan jus mamariam..

1 Balas

Saya ambil folic asid dan banyak makan ulam mentah lepas keguguran laju ja ada pengganti Alhamdulillah. Now masuk 4bulan. Kalau nak lagi cepat subur suruh suami cik puan makan sekali asid folic. Sbb asid folic untuk suburkan suami isteri. 😃

4y ago

Pelbagai ulam. Ulam diraja, sayuran mentah. Itu bagi pulih ksihatan dlaman shja biar sihat.yg lain ambil vitamin n asid folic. Sy doakan cik puan dpt baby insyaallah 👍😉