Buka Buku Pink

Hi bakal ibu dan ibu semua. Boleh kongsikan berapa weeks ibu-ibu buka buku pink? Memang lain orang lain weeks. Nurse ada pesan lebih elok awal, atleast boleh tahu jika ada masalah-masalah lain. Checkup saya next week. Ikut last period 8 weeks. Tapi saya rasa baru 5 weeks ikut conception days. Jadi, berapa weeks baru dapat ibu-ibu buka buku pink? ❤

31 Balas

Saya buka buku pink masa 10minggu. sebaiknya buka buku pink sebelum 12minggu ye sis