Buka buku pink

Hi saya nak tahu nak buka buku paling lanbat berapa weeks ye ? Saya dah 13 weeks tapi masih belum buka buku pink sebab saya pregnant tapi belum nikah. #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Kene bukak buku sis.. buka buku pink ni penting walaupun sis hamil luar nikah.. sbb buku itu lah yg catat segala masalah pd kandungan sis bila nak bersalin nanti hospital akan refer buku tu.. kalau sis malu nak buka buku tu sbb status baby.. sis boleh buka buku di hospital swasta.. yg penting sis dan baby ada yg pantau..

3y ago

tqq

hi awak dk area mana? saya dh 7 bulan belum buka lagi. risau pulak huhu. berapa ye kos awak buka buku pink?

2y ago

Sis blh je buka buku kt klinik kerajaan je sis...percuma je....tkde kne bayar ape2 pun sis....dh 7 bln org kata bila2 mse je blh bersalin....susah nt klu nk bersalin tkde buku pink tu....