Adakah anda sukakan baju ibu dan bayi sedondon mengikut tema warna?

Voice your Opinion
Ya, (komen kenapa)
Tidak, (komen kenapa)

1507 respon

79 Balas

Sy akan sedondon dgn anak setiap kali keluar bercuti, keluar jalan..dgn suami x sgt sbb dia suka warna hitam, biru n merah je..syok sedondon dgn anak colorful..kat rumah pun kdg baju tdo sedondon lg² kaftan..

nampak lagi friendly. anak2 n suami mesti ikut kata queen😄. tp ok je kalo x sedondon, janji kemas n rapi masing2

saya suka biar nampak meriah, memakai dan bila bergambar cantik,comel dan bahagia

sbab dpt lgi mengeratkn hubugn silaturahim dn ksih syang tk kan terpudar

senang nk kenal mne ank2 Kita bila Kita berada ditempat yg ramai

nampak comel Dan ceria bila pakai sedondong warna dengan anak²

mudah utk kenal anak sendiri jika keluar di khalayak ramai

nampak comel dan bila bergambar kan cun 😉😉

because beautiful with my family

nampak seragam semua.. cantik utk gambar kenangan