pampers newborn/ size L

asalamualaikum saya memerlukan pampers baby size newborn & size L . kalau ada pampers baby yang dah takmuat, bg saya ya .

5 Balas

Wsalam.. klu nak mnta bantuan or pertolongan, elakkan post tanpa nama n klu boleh letak la no fon atau kawasan tempat tinggal.. mana tau ada yg dekat boleh tolong..

Waalaikumsalam. Post pakai real account dan kawasan mana. Mungkin ada yang terdekat dengan awak boleh tolong hantar terus.

5mo ago

nk pamped free tak.... meh sy tlong ajarkan cara tebus pampes free...pm saya https://www.wasap.my/+60149481809/NakDaftarDrypersClub

Minta tolong tapi pakai ‘tanpa nama’ dengan tak bagi apa2 info tentang diri sendiri 😅

5mo ago

Eh tadi anon ni tanya nak pampers L je. Tiba2 nak newborn s m l xl plak. Suspicious betullllll

Better post guna nama sebenar, location rumah, tinggalkan email/ phone number ya sis.

👍